NIEUWS

Opnames the.king.lost

Momenteel verblijft Bert in Noorwegen voor de opnames van zijn nieuw muzikaal project: “the.king.lost” Anderhalf jaar geleden begon hij te schrijven aan Engelstalige nummers. En nu is het eindelijk tijd om ze op te nemen. Je kan alles volgen via het Instagram-account @the.king.lost To be continued…

Telenovelle LISA krijgt vervolg

Wegens groot succes komt er een vervolg op de telenovelle LISA op VTM. Ook het personage Gert, gespeeld door Bert, zal in deze verrassende verlenging te zien zijn.

Hier Laat Ik Je Los, Wim

In het najaar brengt Bert samen met oa Neeka, Esther Van Hees, Roel Vanderstukken en Ramses De Craene een hommage aan Wim De Craene, icoon van het Nederlandstalige lied. Iets meer dan 30 jaar na zijn dood brengen deze artiesten een ultieme hulde aan de singer-songwriter van hits als Rikky, Rozane, Mensen Van 18 en Tim. Zie agenda voor alle data.

Telenovelle LISA

Bert is momenteel bezig aan de opnames voor een gloednieuwe telenovelle, LISA. Hij speelt er het personage Gert, de overambitieuze broer van Jonas. Vanaf vanavond elke werkdag te zien op VTM.

Lange baan…

Net zoals bij zo velen wacht Bert op betere tijden, voor de cultuursector in het bijzonder. Verschillende projecten, gaande van een hommage aan Wim De Craene tot een nieuw toneelstuk van Jef Hoogmartens, werden op de lange baan geschoven. Perspectief, daar blijven we op hopen.

Bert Verbeke