NIEUWS

Telenovelle LISA

Bert is momenteel bezig aan de opnames voor een gloednieuwe telenovelle, LISA. Hij speelt er het personage Gert, de overambitieuze broer van Jonas. Vanaf vanavond elke werkdag te zien op VTM.

Lange baan…

Net zoals bij zo velen wacht Bert op betere tijden, voor de cultuursector in het bijzonder. Verschillende projecten, gaande van een hommage aan Wim De Craene tot een nieuw toneelstuk van Jef Hoogmartens, werden op de lange baan geschoven. Perspectief, daar blijven we op hopen.

De Plank / Theater Froe Froe

De voorbije weken repeteerde Bert samen met Peter Thyssen, Tania Kloek en Kelly De Mol intensief aan een woordeloze kindervoorstelling. Speciaal voor deze productie schreef Bert de muziek en voert hij die ook live uit. Een modern sprookje voor kinderen vanaf 6 jaar is het resultaat. De regie is in handen van Jan Maillard. Zie agenda voor alle data.

Vrijen Met Dieren

Momenteel is Bert voor TGdeLINK volop bezig aan de voorbereiding van het theaterstuk Vrijen Met Dieren van Stany Crets. Bert speelt en maakt, net zoals bij de voorganger “The Beauty Queen Of Leenane” terug de muziek voor deze voorstelling en zal ook één van de rollen vertolken. Het is voor het derde jaar op rij dat het gezelschap TGdeLINK in NTGent – Arca staat tijdens de Gentse Feesten. Meer info vind je op de website van TGdeLINK, data en tickets ook in de agenda. Wees meer dan welkom.

Noorderlicht – EP release

Na maanden muzikaal noest schrijf-, knip en plakwerk is het eindelijk zover: Bert Verbeke En De Soort vuurt zijn Nederlandstalig debuut op de mensheid af. Te beluisteren via de gekende digitale kanalen. U luistert toch ook?

Bert Verbeke