NIEUWS

Opnames the.king.lost

Momenteel verblijft Bert in Noorwegen voor de opnames van zijn nieuw muzikaal project: “the.king.lost” Anderhalf jaar geleden begon hij te schrijven aan Engelstalige nummers. En nu is het eindelijk tijd om ze op te nemen. Je kan alles volgen via het Instagram-account @the.king.lost To be continued…

Telenovelle LISA krijgt vervolg

Wegens groot succes komt er een vervolg op de telenovelle LISA op VTM. Ook het personage Gert, gespeeld door Bert, zal in deze verrassende verlenging te zien zijn.

Hier Laat Ik Je Los, Wim

In het najaar brengt Bert samen met oa Neeka, Esther Van Hees, Roel Vanderstukken en Ramses De Craene een hommage aan Wim De Craene, icoon van het Nederlandstalige lied. Iets meer dan 30 jaar na zijn dood brengen deze artiesten een ultieme hulde aan de singer-songwriter van hits als Rikky, Rozane, Mensen Van 18 en Tim. Zie agenda voor alle data.

Telenovelle LISA

Bert is momenteel bezig aan de opnames voor een gloednieuwe telenovelle, LISA. Hij speelt er het personage Gert, de overambitieuze broer van Jonas. Vanaf vanavond elke werkdag te zien op VTM.

Lange baan…

Net zoals bij zo velen wacht Bert op betere tijden, voor de cultuursector in het bijzonder. Verschillende projecten, gaande van een hommage aan Wim De Craene tot een nieuw toneelstuk van Jef Hoogmartens, werden op de lange baan geschoven. Perspectief, daar blijven we op hopen.

De Plank / Theater Froe Froe

De voorbije weken repeteerde Bert samen met Peter Thyssen, Tania Kloek en Kelly De Mol intensief aan een woordeloze kindervoorstelling. Speciaal voor deze productie schreef Bert de muziek en voert hij die ook live uit. Een modern sprookje voor kinderen vanaf 6 jaar is het resultaat. De regie is in handen van Jan Maillard. Zie agenda voor alle data.

Vrijen Met Dieren

Momenteel is Bert voor TGdeLINK volop bezig aan de voorbereiding van het theaterstuk Vrijen Met Dieren van Stany Crets. Bert speelt en maakt, net zoals bij de voorganger “The Beauty Queen Of Leenane” terug de muziek voor deze voorstelling en zal ook één van de rollen vertolken. Het is voor het derde jaar op rij dat het gezelschap TGdeLINK in NTGent – Arca staat tijdens de Gentse Feesten. Meer info vind je op de website van TGdeLINK, data en tickets ook in de agenda. Wees meer dan welkom.

Noorderlicht – EP release

Na maanden muzikaal noest schrijf-, knip en plakwerk is het eindelijk zover: Bert Verbeke En De Soort vuurt zijn Nederlandstalig debuut op de mensheid af. Te beluisteren via de gekende digitale kanalen. U luistert toch ook?

Berts moeder stelt gedichten voor

Annemie Deckmyn, de moeder van Bert stelt zaterdag 24 maart haar debuut “Alles Gebeurt Onderweg” voor, een poëziebundel met haar beste gedichten. Annemie schrijft al jaren en nam met succes deel aan poëziewedstrijden. Dat was Uitgeverij P ook niet ontgaan en op hun vraag publiceert zij nu haar eerste literaire worp. Speciaal voor de gelegenheid componeerde Bert een song op één van zijn moeders gedichten, getiteld “Valavond”. Die zaterdag zal hij het nummer in primeur brengen. Het lied zal ook op de Noorderlicht EP verschijnen, die eind april uitkomt. Meer info via de agenda.

Einde tour Ramses Shaffy

De tour rond Ramses Shaffy loopt stilaan ten eind. Naast Bert zie je ook nog Jelle Cleymans, Della Bosiers en Riet Muylaert aka Jackobond aan het werk in deze ode aan een kleinkunstgrootheid. Zijn de laatste speelplekken jou te ver? Geen nood, Zing-Vecht-Huil-Bid-Lach-Werk-En-Bewonder wordt volgend theaterseizoen hernomen. Er volgen ook nog enkele zomerdata. Hou de agenda in de gaten. De voorlopig laatste data vind je hier.

Bert Verbeke