NIEUWS

Berts moeder stelt gedichten voor

Annemie Deckmyn, de moeder van Bert stelt zaterdag 24 maart haar debuut “Alles Gebeurt Onderweg” voor, een poëziebundel met haar beste gedichten. Annemie schrijft al jaren en nam met succes deel aan poëziewedstrijden. Dat was Uitgeverij P ook niet ontgaan en op hun vraag publiceert zij nu haar eerste literaire worp. Speciaal voor de gelegenheid componeerde Bert een song op één van zijn moeders gedichten, getiteld “Valavond”. Die zaterdag zal hij het nummer in primeur brengen. Het lied zal ook op de Noorderlicht EP verschijnen, die eind april uitkomt. Meer info via de agenda.

Einde tour Ramses Shaffy

De tour rond Ramses Shaffy loopt stilaan ten eind. Naast Bert zie je ook nog Jelle Cleymans, Della Bosiers en Riet Muylaert aka Jackobond aan het werk in deze ode aan een kleinkunstgrootheid. Zijn de laatste speelplekken jou te ver? Geen nood, Zing-Vecht-Huil-Bid-Lach-Werk-En-Bewonder wordt volgend theaterseizoen hernomen. Er volgen ook nog enkele zomerdata. Hou de agenda in de gaten. De voorlopig laatste data vind je hier.

Kidsconcerten met Antwerp Symphony Orchestra

Momenteel speelt Bert samen met actrice Hilde De Baerdemaeker en sopraan Elise Caluwaerts in de Kidsconcerten van het Antwerp Symphony Orchestra. De muziek van Edvard Grieg wordt speciaal voor kinderen tot leven gewekt. De regie is in handen van Jos Dom. Meer in agenda.

Tournee Hommage Ramses Shaffy

Bert is momenteel op tournee samen met Jelle Cleymans, Della Bossiers en een special guest. Samen eren ze Ramses Shaffy.
Meer in agenda.

Bert Verbeke